Stuur ons je foto's & video's - ontvang een cadeaubon!

We houden van klantenfoto's! Ten eerste omdat we graag gelukkige klanten in hun SillySanta outfits zien. En ten tweede, omdat het toekomstige klanten helpt. Daarom vragen we om foto's & video's van jou! Je inhoud zal op onze website, sociale media en soms ook in marketing gebruikt worden.

STUUR FOTO'S & VIDEO'S

Ontvang een cadeaubon!

Als je foto's en/of video's inzendt die we willen gebruiken, sturen we je een cadeaubon! De rewards zijn als volgt:

  • 25 EUR voor elke foto die we gebruiken
  • 75 EUR voor elke video die we gebruiken

Je kunt zoveel content inzenden als je wilt! Let wel op dat we alleen cadeaubonnen sturen als we je content gebruiken. Stuur je beste foto's/video's in om je kans op een cadeaubon te vergroten!

Belangrijke informatie

  • Je kunt alleen deelnemen met foto's die je zelf hebt gemaakt.
  • Het is de verantwoordelijkheid van de verzender om ervoor te zorgen dat ze toestemming hebben om andere mensen op de foto te publiceren.
  • Voor inzendingen van kinderen moeten de ouders toestemming geven namens het kind totdat het kind 15 jaar of ouder is.
  • SillySanta behoudt zich het recht voor om de foto's in verband met reclame, sociale media, websites en nieuwsbrieven te publiceren.
  • Als je een foto wilt laten verwijderen kun je contact met ons opnemen, waarna wij het op zullen lossen.

Tips voor het produceren van winnende content

We houden van foto's/video's die overdag worden genomen en die het product duidelijk tonen, zoals de voorbeelden hieronder. Als je foto helder, concreet en goed verlicht is, is het waarschijnlijker dat we het gebruiken. In ruil hiervoor sturen we je een mooie cadeaubon!

Interessant?

Druk op de onderstaande knop en vul het formulier in. Als we je content willen gebruiken, nemen we contact met je op en sturen we je cadeaubon via e-mail.

STUUR FOTO'S & VIDEO'S