Word een SillySanta Ambassadeur!

We zijn altijd op zoek naar nieuwe partners op sociale media - of het nu TikTok, Instagram, Snapchat of YouTube is, we houden van elk platform!

VUL ONS FORMULIER HIER IN

Wie zoeken we?

We zoeken ambassadeurs die boeiende content kunnen creëren en/of veel betrokken volgers hebben. Hoe persoonlijker, hoe beter! Als je affiniteit hebt met kerst, Halloween en Moomins-content of iets anders dat relevant is aan de producten die we verkopen, zoeken we jou!

Voor ons is het belangrijk dat je:

  • Content met een leuke en humoristische twist creëert
  • Een beetje van het relateerbare dagelijkse leven zonder filters toont
  • Aangename momenten deelt met vrienden en familie

Wat doet een ambassadeur?

Een ambassadeur is iemand die goede content creëert op social media - door leuke en boeiende content te maken en onze producten te promoten.

We zoeken ambassadeurs die:

  • Wedstrijden organiseren met onze producten als prijzen via hun eigen social media kanalen
  • Content creëren in de vorm van foto's en video's (TikTok-reels en mogelijk advertenties) - zowel voor hun profielen als voor de onze
  • Nieuwe klanten aantrekken via een unieke link die je een percentage van de verkoop geeft

Wat krijgt de ambassadeur?

We hebben leuke en comfortabele kleding voor elk seizoen - zoals kerst- en paaskleding, badkleding, loungekleding en Halloween-kostuums.

Als ambassadeur ontvang je kleding en andere artikelen - kosteloos en het hele jaar door in ruil voor content en promotie.

Als je aan de kwalificaties voldoet, krijg je ook een kortingscode en een unieke link om te delen met je volgers, waarbij je een percentage van de verkoop krijgt die je genereert. 

Klinkt dit interessant?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! We ontvangen veel aanvragen, dus het kan even duren voordat je een antwoord ontvangt.

VUL ONS FORMULIER HIER IN